• Follow us on
  • rss

Om Running Products Award

Hvad er årets bedste produkter til løbere? Aldrig har der været mere løbeudstyr på hylderne i alverdens løbebutikker. Der designes løbeudstyr til eliten, til motionsløberne, til de skadede, de overvægtige, de gamle og unge. Kort sagt – løb er allemandseje og det afspejler produkterne. Men hvilke stykker løbegear står så ud? Det spørgsmål zoomer Running Products Award | The Nordic Edition ind på.  

Markedet for løbeprodukter er i hastig udvikling, og mængden af nye produkter på løbemarkedet vokser eksponentielt. Og det gælder både på materiale- og designfronten, samt måden form og funktion sammentænkes til både eksisterende og nye løbere. Aldrig er der kommet flere spændende og innovative produkter på markedet.

Tidens mange løbeprodukter kommer dog ikke af sig selv. Der er en masse visionære brands, som er med til at skabe de ideelle rammer for løb i Norden. Brands som knokler med nye produkter og produktinnovation, så løberne kan blive de bedste udgaver af dem selv som løbere.

Running Products Award zoomer ind på årets bedste produkter til løbere med ambitionen om at sætte fokus på tidens bedste og mest innovative produkter til løberne – set fra en nordisk vinkel. Kongstanken med Running Products Award er at anerkende og hylde det gode design, innovation, nytænkning og det lille ekstra, som gør at et produkt er lidt mere interessant for de danske løbere end andre. Der er priser inden for en lang række kategorier som beklædning, løbesko, teknologi og andet løberelateret gear.

Prisen blev uddelt for første gang i 2018 i forbindelse med Telenor Copenhagen Marathon Expo, hvor man i tre dage kunne se de nominerede og vinderne udstillet til glæde for de omkring 20.000 besøgende, der kiggede forbi messen.

Running Products Award | The Nordic Edition uddeles i samarbejde med LøbeMagasinet, løberne.dk og motionslob.dk.

Kontakt os på info@runningaward.com, hvis du har spørgsmål.

#runningawards #runningproductsaward

Scroll to Top