• Follow us on
  • rss
20/07/2024
Copenhagen Running Festival
Udgivet in post

Så er billetsalget 2016 startet!

Som deltager på Copenhagen Running Festival med partoutbillet til kun 199,- har du en enestående mulighed for at deltage i en lang række af tidens bedste og mest spændende motionsløb, træninger, workshops og andre løbeaktiviteter  til en brøkdel af den normale pris. Tanken er, at du kan tillade dig at gå på opdagelse i København med dine løbesko og opleve løberlivet i byens mange afskygninger. Nu er første del af programmet offentliggjort –  mere er på vej.

 

Copenhagen Running Festival program 2016

Festivalen åbner torsdag d. 4. august med Sparta og Mikkeller som værter, når der skal løbes Mikkeller Aftenløb på Østerbro – et 5 km løb i Fælledparken i skumringen. Efter løbet er der gratis koncert med The Tremolo Beer Gut samt fri Mikkeller ølbar til alle løbere. De sultne kan snuppe sig en lækker, økologisk grillpølse fra Slagteren ved Kultorvet. Mikkeller Aftenløbet starter kl. 21.00 på Østerbro Stadion, og herefter er der fri bar og gratis koncert i Sparta Hallen.

Lørdag d. 6. august kan du komme med til en workshop-dag med fokus på Træning, kost og ernæring i Kødbyen med The Rehab som vært. Du kan ligeledes starte dagen med at løbe et af byens Parkrun løb.

Søndag d. 7. august starter Sparta fællestræningen til Copenhagen Half Marathon.

Onsdag d. 10 august kan du opleve en spændende eftermiddag omhandlende Løb & tech på IT-Universitet med danske SHFT som vært. Arrangementet henvender sig til alle løbere og branchefolk, som gerne vil blive klogere på tidens tech trends i relation med løb. Mere info følger.

Torsdag d. 11. august bliver en dag til de store oplevelser. Enten i form af en tur i skoven, når Trailman byder alle med hang til mudder til en tur i skoven til ét af Danmarks bedste trailløb. Om aftenen byder Copenhagen Running Festival også på en helt ny event, når vi for første gang slår dørene op til Danish Running Award. Aftenen hvor vi hylder løberlivet i sin rene essens. Mere info følger. 

Søndag d. 14. august er store løbedag, hvor største udfordring bliver at vælge, hvor du skal snøre løbeskoene. Til City Run Copenhagen kan du løbe et 8 kilometer langt oplevelsesløb, hvor du bliver taget med rundt i og omkring Frederiksberg Have og Søndermarken. Til det helt nye løb Harbour Run kan du løbe gennem Nordhavns udvikling og opleve helt nye sider af København sammen med hele familien. Du kan selv vælge, om du vil løbe 5 eller 10 kilometer. Slutteligt kan du også bruge søndagen på at tænke langsigtet og deltage i Spartas fællestræning til Copenhagen Half Marathon.

Onsdag d. 17. august kan du løbe velgørenhedsløbet Who is Number One, som sætter fokus på mænd og kræft. Et 5k løb i midten af København, som altid er en folkfest.

Afslutningen på Copenhagen Running Festival bliver d. 18 august, hvor du kan deltage i BMW Havneløb, som er det sidste af sommerens tre BMW-løb arrangeret af Sparta. Det afvikles i smukke omgivelser ved Københavns Havn. Efter løbet er der frugt og is Fra Hansens Is til alle løbere.

Flere events vil blive offentliggjort løbende.

Køb din partoutbillet og tilmeld dig events HER

 

FORELØBIGT PROGRAM TIL COPENHAGEN RUNNING FESTIVAL 16

4/8 Mikkeller Aftenløb (M | GP)
6/8 Træning og ernæring – workshops (T | GP)
6/8 Parkrun (F | G)
7/8 Sparta Copenhagen Half Marathon fællestræning (F | G)
10/8 Løb, tech og iværksætteri – inspirationsdag (T | GP)
11/8 DANISH RUNNING AWARD (ikke den del af partoutbillet)
11/8 Trailman (M | GP)
13/8 Parkrun (F | G)
14/8 City Run Copenhagen (M GP)
14/8 Harbour Run (M | GP)
14/8 Sparta Copenhagen Half Marathon fællestræning (F | G)
17/8 Who is Number One (M | G)
18/8 BMW Havneløb (M GP)

M: Motionsløb
F: Fællestræning
T: Temadag
GP: Gratis med partoutbillet
G: Gratis

#cphrunfest

Festivalen tager forbehold for ændringer i programmet og programmet vil løbende blive opdateret.
Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser på nogle af de ovenstående events.

Copenhagen Running Festival

Comments are closed.

Scroll to Top