• Follow us on
  • rss
20/07/2024
Copenhagen Running Festival
Udgivet in post

2017: Tak for i år!

Copenhagen Running Festival 2017 er slut! Tak til alle jer, der deltog til løb og events under festivalen. Vi er allerede gået i gang med at planlægge næste år, og vi håber at se jer alle igen!   

Copenhagen Running Festival løb for andet år i træk af stablen i København og omegn i august måned fra d. 3. – 27. august, og vi kan se tilbage på en lang række gode løbeoplevelser! Målet med festivalen er at skabe et anderledes løbeevent, som forener og værdsætter Københavns mange motionsløb og løbetræningsmuligheder, samt sætter fokus på byens løbetiltag. Dette gjorde vi ved at bygge bro i den danske løbeverden og understøtte såvel etablerede som nye initiativer under én partoutbillet, hvor deltagerne kunne deltage i forskellige løb og events.

Festivalen bød også på første udgave af Danish Running Award, som blev intet mindre end en helt magisk aften, der var 100 procent dedikeret til at hylde de gode initiativer i dansk løb og sætte pris på folk, som ikke er bange for at løbe de ekstra meter for at gøre Danmark til et så fantastisk løbeland, som vi kan være stolte af at være. Stor cadeau til alle, som mødte frem og gjorde dette til en sand løberfest. Ingen tvivl om, at vi kun kan blive bedre til at give thumbs up til alle de ildsjæle, der gør noget for dansk løb!

Vi er allerede i gang med planlægningen af næste års festival! Vi har fået en masse positive tilbagemeldinger allerede, men skriv endelig din feedback til os på info@runningaward.com, så vi kan gøre festivalen endnu bedre næste år! Husk også at like Copenhagen Running Festival på facebook for at få info om næste års datoer!

Tak til alle, som var med på dette års festival og dermed med til at gøre denne første udgave af Copenhagen Running Festival til en succes!

Vi ses i 2018!

Glade løbehilsner,
Sofie Hvitved & Bugge Holm Hansen
Copenhagen Running Festival

Copenhagen Running Festival

Comments are closed.

Scroll to Top