• Follow us on
  • rss
20/07/2024
Copenhagen Running Festival
Udgivet in post

Vinderne af Danish Running Award 2016!

Torsdag d. 11. august 2016 blev en ny tradition startet, da den første udgave af Danish Running Award blev afholdt med hele 16 priser til den dansk løb. Se vinderne og bliv inspireret til de bedste initiativer, brands og motionsløb indenfor dansk løb anno 2016!

Danmark er et unikt løbeland! Med over 1,6 millioner løbere og mere end 3 arrangerede motionsløb i snit om dagen året rundt er der ingen, der kan benægte, at løb i dag er en indgroet del af den danske folkesjæl!

Men sådan noget kommer ikke af sig selv. Der er en masse ildsjæle og visionære løbere, organisationer, og brands, som er med til at skabe de ideelle rammer for løb i Danmark. Folk som knokler for, at andre kan nyde – og dedikerede folk som alt for sjældent får det anderkendende klap på skulderen, som de utvivlsomt fortjener.

Netop derfor var det fantastisk at opleve den gode stemningen og de mange anerkendende klapsalver, da priserne til den første udgave af Danish Running Award blev afholdt i Mikkeller Barrel Room på Refshaleøen i sidste uge. Salen var fyldt af dedikerede løbere og folk fra den danske løbebranche, da de 16 priser blev uddelt til stor begejstring.

De fleste andre store sportsgrene har længe haft en tradition for at hylde de bedste indenfor deres sportsgren, men selvom dansk løb er én af de største sportsgrene i Danmark har der ikke været et forum til at hylde alle de ildsjæle og dedikerede mennesker, der gør en kæmpe indsats for at gøre løb til noget helt særligt her i Danmark. Vi håber ligeledes, at vi med denne pris kan sætte fokus på alt der, der bliver gjort på løbescenen i Danmark, så alle danskere kan få glæde af de mange gode initiativer.

Stort tillykke til vinderne, som blev:

ÅRETS DANSKE BRAND: SAYSKY

ÅRETS INTERNATIONALE BRAND: SAUCONY

ÅRETS LØBEFÆLLESSKAB: MIKKELLER RUNNING CLUB

ÅRETS OPLEVELSESLØB: THE GREAT WALL MARATHON

ÅRETS ETAPELØB: ETAPE BORNHOLM

ÅRETS EVENTSERIE: PARKRUN

ÅRETS HALVMARATHON: COPENHAGEN HALF MARATHON

ÅRETS MARATHONLØB: HCA MARATHON

ÅRETS INNOVATØR: SHFT

ÅRETS LØBEBOG: “LØB SOM ELITEN” AF CLAUS HECHMANN

ÅRETS KOMMUNIKATØR: CLAUS BJARNØE’S LØBEHJØRNE – SPORTMASTER VILD MED LØB

ÅRETS LØB FOR EN SAG: KLOVNELØBENE

ÅRETS TRAILPRIS: DM I TRAIL V. TEJN IF

ÅRETS LØBSSUPPORT: GRIP GRAB MEDIA CREW

ÅRETS LØBER: SARA SLOTT PETERSEN

ÅRETS 10 DANSKE LØBEBUTIKKER:
KAISER SPORT & ORTOPÆDI‎
LØBEREN
MARATHON SPORT
RUNNERS LAB
INVICTUS SPORT
HILKØB SPORT
LØBESHOP.DK
RUNNERS HIGH
SNOWFUN – SKI/RUN/BIKE
SPORTSMASTER – VILD MED LØB

 

> SE BILLEDER FRA AFTENEN

> LÆS PRESSEMEDDELELSE

> SE NOMINEREDE

Copenhagen Running Festival

Comments are closed.

Scroll to Top