• Follow us on
  • rss
20/07/2024
Copenhagen Running Festival
Udgivet in post

Calling all running crews!

Så er det på lørdag d. 5. august 2017, at vi byder velkommen Danmarks Største Løbefællestræning – og du er inviteret!!

Missionen er at samle en lang række løbere og løbecrews til et sjovt møde i løbesko, krydret med en god omgang gratis løbetræning på alle niveauer. Fra de helt hurtige, hvor Mikkel Borg Bjergsø vil diktere en progressiv omgang Hechmann-træning, til alle jer som er på vej til at gøre løb til en del af jeres liv og hvor langsomste løber sætter tempo. Det er kort sagt plads til alle.

På dagen kan man opleve en fællestræning, hvor man frit kan vælge distance og hastighed i godt selskab med andre løbere og opleve byen i løb sammen med MRC’s fantastiske holdkaptajner. Efter løbet er der øl – og den første er som altid på Mikkeller Running Clubs regning.

Vores drøm fra arrangørsiden er klar. At skabe en årligt tilbagevendende fællestræning, hvor man mødes og oplever de mange fantastiske løbeklubber og løbetilbud, som København rummer. Og det både i formel forstand i form af organiserede løbeklubber, men også i form af mødet med diverse løbecrews, run packs og andre løbefællesskaber, som alle har det til fælles, at de er centreret om løb.

Alle løbere er altså velkomne på dagen uanset niveau – og man behøver ikke være medlem af hverken Mikkeller Running Club eller have partoutbillet til Copenhagen Running Festival for at deltage i træningen. Medbring bare løbesko og godt humør – resten klarer vi.

Der vil være besøg af en række løbecrews fra København og omegn, så kom og repræsentér dit crew og del en øl med de andre efter løbet.

Vi løber ud kl 11.00 sharp fra MRC-klubhuset WarPigs Brewpub i Kødbyen, men kom gerne en halv time før.

Dato: 5. august 2017
Start: 11:00
Start- og målområde: Warpigs i Kødbyen, Flæsketorvet 25, København
Pris: Gratis

Hold dig opdateret, del og følg med på det officielle facebook event!

Vi glæder os til at løbe med jer på lørdag!

Bedste løbehilsner,
Copenhagen Running Festival

Copenhagen Running Festival

Comments are closed.

Scroll to Top