• Follow us on
  • rss
20/07/2024
Copenhagen Running Festival
Udgivet in post

Så er billetsalget igang for 2017!

Som deltager på Copenhagen Running Festival kan du med en partoutbillet til kun 199,- deltage i en række motionsløb, træninger, workshops og andre løbeaktiviteter til en brøkdel af den normale pris. Billetsalget er nu skudt i gang og første del af programmet er offentliggjort. Flere events og motionsløb er på vej, men du kan allerede nu købe partoutbillet og sikre dig plads på de offentliggjorte løb. Husk at der er begrænsede pladser på de enkelte løb, så det er en god idé at tilmelde dig med det samme.

Festivalen åbner torsdag d. 3. august med BMW Havneløb arrangeret af Sparta og afvikles i smukke omgivelser med start ved Kastellet hjertet af København. Du kan vælge at løbe enten 5 eller 10 km.

Lørdag d. 5. august kan du komme med til Danmarks Største Løbefællestræning sammen med Mikkeller Running Club. En fællestræning, hvor du kan vælge distance og hastighed i godt selskab med andre løbere og opleve byen i løb sammen med MRC’s fantastiske hold kaptajner. Efter løbet er der øl – og den første er på deres regning. Alle løbere er velkomne på dagen uanset niveau og uanset om du er en del af en løbeklub eller et løbecrew.

Fredag d. 11. august bliver en dag i naturens navn, når Trailman byder alle med hang til lidt mere udfordring i terrænet på ét af Danmarks bedste trailløb.

Onsdag d. 16. august kan du løbe velgørenhedsløbet Who is Number One, som sætter fokus på mænd og kræft. Et 5k løb i midten af København, som altid er en hyggelig folkfest.

Torsdag d. 17. august er Sparta og Mikkeller værter, når der skal løbes Mikkeller Aftenløb på Østerbro – et 5 km løb i Fælledparken i skumringen. Mikkeller Aftenløbet starter kl. 21.00 på Østerbro Stadion, og herefter er der fri bar og gratis koncert i Sparta Hallen.

Torsdag d. 24. august er det tid til at fejre alle de dedikerede folk, som er med til at gøre Danmark til ét af verdens bedste lande at være løber i, når Danish Running Award løber af stablen! Danish Running Award er åbent for alle, der vil være med til at hylde det danske løbemiljø. NB! Er ikke en del af partoutbilletten.

Afslutningen på Copenhagen Running Festival foregår d. 27. august, hvor du kan deltage i Harbour Run, hvor du kan løbe gennem Nordhavns udvikling og opleve helt nye sider af København sammen med hele familien.

Derudover er der et hav af fællestræninger rundt om i København i perioden. Flere events vil blive offentliggjort løbende.

>> KØB DIN PARTOUTBILLET HER <<

Festivalen tager forbehold for ændringer i programmet og programmet vil løbende blive opdateret.
Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser på nogle af de ovenstående events.

Copenhagen Running Festival

Comments are closed.

Scroll to Top